Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam 010 226 11 07
HUISSTIJL ONTWERP

HUISSTIJL ONTWERP

Bent u op zoek naar een huisstijl ontwerp dat past bij uw onderneming? Wij  denken graag met u mee over de visuele communicatie met uw (toekomstige) klanten. Wij ontwerpen en realiseren een huisstijl dat bij uw klanten herkenbaar is. Wij komen met een professioneel ontwerp die we doorvoeren op uw visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Uiteraard verzorgen wij het complete huisstijl pakket voor u, inclusief het drukwerk. Wij verzorgen het drukwerk als een dienst voor u en zullen daarom geen winst maken hierop. Wij als reclamebureau nemen dan ook de verantwoordelijkheid voor als er een fout in uw drukwerk zit wat komt door een technische fout. Wij zullen dit dan op onze kosten vergoeden en zo spoedig mogelijk met nieuw drukwerk komen. Uw huisstijl ontwerp is om deze redenen bij ons in goede handen.  


Wat valt er onder huisstijl ontwerp bij dit reclamebureau?


Vaak weten mensen niet precies wat er onder een huisstijl ontwerp valt, wat valt er nou buiten en wat hoort er nou bij? Eigenlijk elke uitstraling die hoort bij uw onderneming valt onder de huisstijl. Visitekaartjes Briefpapier Enveloppen Notitieblokken Brochures / flyers Spandoeken / posters Roll-up banners Vlaggen    


Meer dan huisstijl ontwerp alleen


Samen met u gaan we precies na, wat u in de basis nodig heeft. Vaak heeft u bijvoorbeeld al geen enveloppen nodig omdat alle post digitaal gaat. Ook wordt dan uw briefpapier digitaal ontworpen zodat u alle communicatie op uw digitale briefpapier kunt doen Wij helpen u ook met het opzetten van al uw andere uitingen. Bijvoorbeeld uw digitale handtekening onder uw emails. Deze kunnen wij netjes voor uw opmaken met uw logo en adresgegevens.  


Huisstijl ontwerp handboek


Dit reclamebureau  verzorgd ook graag uw huisstijl-handboek. In het huisstijlhandboek worden alle hoofdzaken van vormgeving helder vastgelegd. Het huisstijl handboek wordt opgemaakt als map zodat aanvullingen en/of wijzigingen in de huisstijl gemakkelijk kunnen worden toegevoegd of worden verwijderd. Het huisstijl handboek bevat een duidelijke uitleg over de nieuwe huisstijl. Tevens bevat het huisstijl handboek richtlijnen over hoe en waar het  logo wordt toegepast wordt, het gebruik van het lettertype en grote ervan in uw uitingen.   Heeft u interesse of wilt u meer weten? Wij adviseren u graag! Neem contact ons met ons reclamebureau in Berkel en Rodenrijs.   


Tags: Huisstijl ontwerp 

Over ons ontwerpproces

We zijn trots op het leveren van unieke ontwerpen en 
een klanten portfolio  over heel Nederland

Offerte aanvraag

Kennismaking

Eerst beginnen we met een kennis making om uw en uw bedrijf beter te leren kennen

Ontwerp fase 1

Schetsen

Wij beginnen met schetsen van uw logo, alvorens die met u te bespreken.

Ontwerp fase 2

Digitaliseren

De uitgewerkte schets digitaliseren wij en verwerken wij in het briefpapier, enveloppen etc

Afronding

Ontwerp

Van de ontwerpen worden proefdrukken gemaakt en met u gecontroleerd, bij goedkeuring kunnen deze worden gedrukt.

×

Klik hieronder op onze support medewerkers om de chat te starten

× Hoe kunnen we je helpen?