Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam 010 226 11 07
LOGO ONTWERP

LOGO ONTWERP

Uw logo ontwerp is erg belangrijk want het is het eerste wat een klant herkent.


Een beeldmerk of logo is een grafische uitdrukking geassocieerd met een bedrijfs- of productnaam of organisatie. Het woord “teken” is afgeleid van het Griekse “λόγος”, wat vertaald kan worden als “woord”.


Een beeldmerk kan bestaan ​​uit een woordmerk, een plaatje, een lettermerk, een monogram, een insigne, een zegel, een mascotte die een woord symboliseert of een combinatie van woorden of een combinatie van deze dingen. Een grafisch handelsmerk is een afbeelding die overeenkomt met een handelsmerk. Het is van belang dat een logo herkenbaar is en past bij uw onderneming. Een goed logo ontwerp blijft hangen bij uw klant en zorgt voor herken


Consumenten hechten veel waarde aan merkbeleving. Uw logo zal vaak voorbij komen en een bepaalde waarde uitstralen. Het maken van een logo is een eenmalige investering voor je bedrijf, waarna je er jarenlang plezier van kunt hebben.


Logo ontwerp werkwijze


Bij het ontwerpen van een logo gaan wij eerst een persoonlijk gesprek met u aan. In dat gesprek bekijken wij uw wensen en doen samen met u een klein marktonderzoek. Wat voor stijl logo spreekt u aan? Wat voor logo’s hebben andere bedrijven in uw vakgebied. Dat zijn belangrijke factoren want u wilt graag onderscheiden zijn in de markt. Na het overleg met u gaan wij aan de tekentafel zitten om diverse schetsen te maken. Deze schetsen leggen wij u voor zodat wij samen met u kunnen bepalen wat uw mooi vindt. Op basis daarvan ontwikkelen wij het logo verder tot dat u helemaal tevreden bent! Bij het ontwerp houden wij rekening met uw bedrijfsactiviteiten en het doel waar het logo voor gebruikt wordt. Uw logo wordt in vectoren ontworpen zodat het voor elk doel geschikt is en de kwaliteit van het logo nooit verloren gaat.


Logo ontwerp in EPS


EPS is het absolute bronbestand van uw logo. Het bestaat uit vectoren en is resolutie-onafhankelijk (U kunt het op alles van papier tot zeil tot plastiek toepassen zonder kwaliteitsverlies.)  Het logo ontwerp is de basis van de uitstraling van uw bedrijf. Dit fundament bepaald de stijl die u wilt uitstralen. Daarom gaan wij samen met u het ontwerp aan. Uw persoonlijke smaak en kennis in uw vakgebied combineren wij met onze kennis en kundigheid in ons vakgebied. Op die manier heeft u straks een logo wat zowel in de smaak valt en gezien wordt als voorbeeld in uw branche.   Heeft u interesse of wilt u meer weten? Wij adviseren u graag! Neem contact ons met ons reclamebureau in Rotterdam


 


Bescherming regeling


De auteur van een boek bezit automatisch het auteursrecht op zijn werk. In de Benelux kunnen merkhouders monopolierechten op hun merken verwerven, mits het merk is ingeschreven in het Benelux Merkenregister.Grafische merken zijn sowieso auteursrechtelijk beschermd, maar kunnen als geregistreerde grafische merken ook merkenrechtelijk worden beschermd. Slogans kunnen ook worden beschermd door het merkenrecht en het auteursrecht.Overigens verschilt het merkenrecht van ander industrieel eigendomsrecht doordat de bescherming van een merk voor onbepaalde tijd verlengd kan worden. Andere beschermingen van intellectueel eigendom zijn in de tijd beperkt.


Tags: Logo ontwerp

Over ons ontwerpproces

We zijn trots op het leveren van unieke ontwerpen en 
een klanten portfolio  over heel Nederland
Offerte aanvraag

Kennismaking

Eerst beginnen we met een kennis making om uw en uw bedrijf beter te leren kennen.

Ontwerp fase 1

Schetsen

Wij beginnen met schetsen van uw logo, alvorens die met u te bespreken.

Ontwerp fase 2

Digitaliseren

De uitgewerkte schets digitaliseren wij

Afronding

Ontwerp

Het gedigitaliseerde ontwerp werken wij uit tot het uiteindelijke ontwerp.

×

Klik hieronder op onze support medewerkers om de chat te starten

× Hoe kunnen we je helpen?