Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam 010 226 11 07
Reclamebureau Rotterdam

INTRODUCTIE

WIJ ZIJN
EEN CREATIEF
RECLAMEBUREAU IN ROTTERDAM

Ons reclamebureau in Rotterdam is opgericht door Danny van Oeveren in april 2010. Met een achtergrond als grafisch vormgever afgerond op het Grafisch Lyceum in Rotterdam heeft hij eerst diverse jaren bij reclamebureau’s gewerkt.  Door de jaren heen is hij bijgeschoold in webdesign met de bijbehorende Zoekmachine optimalisatie. Uiteindelijk de beslissing genomen om een eigen bureau te beginnen. Met daarin de profesionals die er nodig zijn om het bureau compleet te maken.


Al onze professionals zoals, SEO tekstschrijvers, webdesigners, programmeurs en app bouwers hebben minimaal 10 jaar branche ervaring! Dat is volgens ons het het minimum vereiste voordat je jezelf een reclamebureau mag noemen. Ook al heeft ons reclamebureau Rotterdam meerdere professionals in dienst, u heeft altijd maar 1 aanspreekpunt. Dus altijd de vaste persoon waarmee u contact heeft over welke uiting dan ook. Dat wil zeggen of u nou een website ontwerp, logo ontwerp of app laat bouwen, u heeft altijd contact met dezelfde persoon die u altijd te woord kan staan.


 

Concept, strategie & ontwerp

Betaalbaar voor iedereen!

Omdat iedereen ooit is gestart als beginnende ondernemer, dus wij ook! Weten we uiteraard dat je in het begin op de kleintjes moet letten, en daarom zijn onze tarieven scherp en betaalbaar voor elke ondernemer. Zo denken wij mee hoe je het meeste uit je budget kunt halen, en hoe je dit natuurlijk weer zo snel mogelijk kunt terug verdienen.
Concept & strategie
0%
Website ontwerp
0%
Webshop ontwerp
0%
Huisstijl ontwerp
0%
Zoekmachine optimalisatie
0%

Reclamebureau Rotterdam


Het reclamebureau Rotterdam voor uw logo ontwerp, huisstijl ontwerp, website ontwerp en social media beheer! Maar ook verzorgen wij uw drukwerk van A t/m Z. Zo ontwerpen en drukken wij: Brochures, posters, affiches, flyers, folders, placemats, banners, etiketten, stickers, bedrijfskleding en nog veel meer! Naast digitale uitingen zoals website ontwerp, zorgen wij er ook voor dat alles geregeld wordt zoals hosting, email en digitale templates voor uw facturen en brieven. Door onze vaste connecties met diverse partijen kunnen wij u altijd van scherpe tarieven voorzien.


Reclamebureau Rotterdam voor startende ondernemers


Uiteraard zijn wij een reclamebureau dat zowel voor ervaren als startende ondernemers geschikt is. Maar als beginnende ondernemer weet u vaak niet waar u moet kijken met al dat aanbod en krijgt u vaak van alles voorgeschoteld. Wij zijn uiteraard ook beginnende ondernemer geweest en weten alle valkuilen. Daarmee helpen wij u. We kijken precies hoe we uw budget zo zorgvuldig mogelijk kunnen invullen en het liefst zorgen we ervoor dat u nog wat over houdt!


Reclamebureau Rotterdam op social media


U kunt ons vinden op social media zoals; Twitter, Linkedin en Facebook. Ook kunnen wij voor u, uw social media beheren zodat u er zelf bijna geen omkijken meer naar heeft!


Tags: Reclamebureau Rotterdam

 

Tevreden klanten

SEO Teksten

Projecten

Uploads

×

Klik hieronder op onze support medewerkers om de chat te starten

× Hoe kunnen we je helpen?