Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam 010 226 11 07
SOCIAL MEDIA BEHEER

SOCIAL MEDIA BEHEER

Social media beheer is bijna niet meer uit ons leven weg te denken. U hoeft maar een website te openen, de krant open te slaan of de tv aan te zetten en de term komt regelmatig voorbij. Social Media beheer is een uitstekend communicatie-middel waarin uw bedrijf kan communiceren met de klant. Met social media kunt u sneller en goedkoper adverteren en kunt u gelijk de resultaten daarvan meten. Wij zorgen ervoor dat u de juiste doelgroep bereikt en dat deze op de hoogte gesteld wordt met uw bedrijfsactiviteiten.


Platformen social media beheer


Met Social Media zoals; Twitter, Linkedin of Facebook kunt u acties of nieuws delen met de klant en daar direct antwoord op krijgen. Zo kunt u beter inspelen op de wensen en vragen van uw klanten. Dit zult u direct terug zien in uw verkoopresultaten. Wat houdt social media beheer in?


Als u een bedrijf heeft is het zeer aan te raden om met social media beheer te gaan werken. Maar met welk platform moet u nu gaan werken? Hoe zet u bv Facebook, Twitter of Linkedin op? En wat kunt u daar mee doen? Wij nemen dit allemaal van u over. Wij kijken welke platformen u het beste kunt gebruiken, zetten deze in uw huisstijl en beheren deze maandelijks voor u. Wij zorgen ervoor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf een stuk groter wordt. Voor een vast bedrag per maand maken wij maandelijks 1 advertentie voor uw die wij plaatsen op de gemaakte social media. Ook houden wij de resultaten bij van de acties en bespreken wij die met u zodat u daar op in kunt spelen.


Voordelen Social Media beheer:
  • Elke dag adverteren voor een vast maandbedrag
  • Uw advertenties kunnen aanpassen wanneer u wilt
  • Maandelijks flyer ontwerp! (premium)
  • Directe interactie met de klant
  • Meetbare resultaten !
  • Adverteren in uw directe doelgroep
Heeft u interesse of wilt u meer weten? Wij adviseren u graag! Neem contact ons met ons reclamebureau in Rotterdam.


Tags: social media beheer
×

Klik hieronder op onze support medewerkers om de chat te starten

× Hoe kunnen we je helpen?