Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam 010 226 11 07
WEBSHOP ONTWERP

WEBSHOP ONTWERP

Bent u op zoek naar een professioneel webshop? Een webshop waar is nagedacht over hoe u uw producten het beste in de markt kunt zetten? Waar is over nagedacht hoe uw webshop het beste vindbaar is? Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van webshops en weten precies hoe uw webshop het beste presteert bij uw bezoekers. Het ontwerp van een webshop is een specialiteit, naast de gecompliceerde technische bouw van een webshop heeft u ook te maken met hoe gebruiksvriendelijk uw webshop bij uw bezoekers is. De complete structuur dient al te worden bepaald in de ontwerp fase voordat de webshop überhaupt gebouwd kan worden in HTML, PHP en CSS. Dit is de codetaal waar uw webshop in vorm wordt gegeven. Uiteraard  zullen wij u niet lastigvallen met deze ingewikkelde materie. Wel hebben we goed contact tijdens de ontwerpfase zodat  u al uw wensen kunt doorgeven, zodat we aanh het einde van het proces een webshop hebben staat die helemaal naar wens is.


Werkwijze webshop ontwerp.


Eerst brengen we in een gesprek uw wensen en bedrijf in kaart. Vervolgens maken wij voor u een passend plan en ontwerp voor uw webshop. Wanneer we samen tot een akkoord voor de webshop komen, wordt de website door ons technisch gebouwd en wordt deze online geplaatst en is deze klaar voor gebruik. Tijdens het ontwerp heeft u constant de mogelijkheid om uw wensen op tafel te leggen zodat wij deze direct voor u aan kunnen passen.  Ook dient uw website goed zichtbaar te zijn op een mobiel of tablet, daarom maken wij uw webshop ontwerp standaard ook responsive, dat wil zeggen dat de website automatisch van indeling veranderd zodat uw website geoptimaliseerd is voor uw mobiel of tablet.  


Betalingsfunctionaliteiten in uw webshop


Uiteraard heeft uw webshop een betalingsfunctionaliteit nodig zodat uw klanten kunnen afrekenen met Ideal, creditcard, paypal of apple pay. Dit implementeren wij voor u zodat klanten zorgenloos in een beveiligde omgeving kunnen betalen
×

Klik hieronder op onze support medewerkers om de chat te starten

× Hoe kunnen we je helpen?