Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam 010 226 11 07
WEBSITE ONTWERP

WEBSITE ONTWERP

Bent u op zoek naar een professioneel website ontwerp? Een website ontwerp waar nagedacht is over het doel en toekomstplannen? Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van websites. Het ontwerp van een website is een specialiteit, naast de gecompliceerde technische bouw van een website heeft u ook te maken met hoe gebruiksvriendelijk uw website is. De complete structuur dient al te worden bepaald in de ontwerp fase voordat de website überhaupt gebouwd kan worden in HTML, PHP en CSS. Dit is de codetaal waar uw website in vorm wordt gegeven. In de ontwerpfase hebben we met u regelmatig contact zodat u uw wensen duidelijk in kaart kunt brengen, deze passen wij dan aan tot dat u tevreden bent met het ontwerp.  


Website ontwerp oftwel webdesign


Webdesign is het ontwerp van internetsites, met name hun grafische weergave en gebruikerservaring. Het vereist een goed begrip van de esthetische en functionele aspecten van een website, evenals de technische middelen om dit te bereiken. Het is een deelgebied van webontwikkeling.Vergeleken met de grafische vormgeving van traditioneel drukwerk is webdesign een breder vakgebied, omdat de website een interactief medium is: de interactie van de gebruiker met de website is doorgaans veel gecompliceerder dan traditioneel drukwerk, waar alleen doorheen gebladerd kan worden. Bovendien, hoewel print bestaat uit statische tekst, afbeeldingen en andere visuele elementen, kan een website ook andere soorten elementen bevatten, zoals animatie, video en audio, knoppen, formulieren en andere middelen voor gebruikersinvoer.


Website structuur


Een voorbeeld van webdesign: pagina uit WikipediaVergeleken met de traditionele opbouw van een boek, met een inhoudsopgave, diverse indexen, hoofdstukindelingen etc., zijn websites doorgaans minder rechtlijnig van opzet. Verschillende menu’s, zoekfuncties en soms inlogfuncties worden gebruikt om bepaalde inhoud voor het publiek te blokkeren. Een manier om een ​​routebeschrijving op een website te geven, is de zogenaamde breadcrumb-navigatie, waarbij het door de gebruiker gekozen pad op elke pagina in de boomstructuur van de website wordt aangegeven.


Werkwijze website ontwerp


Eerst brengen we in een gesprek uw wensen in kaart. Vervolgens maken wij voor u een passend website ontwerp. Wanneer we samen tot een akkoord voor de website komen, wordt de website door ons technisch gebouwd en wordt deze online geplaatst en is deze klaar voor gebruik. Tijdens het ontwerp heeft u constant de mogelijkheid om uw wensen op tafel te leggen zodat wij deze direct voor u aan kunnen passen. Wij kunnen uw website inrichten met een CMS, zodat u zelf informatie op uw website kunt plaatsen. Tevens hebben wij de kennis in huis om webshops te bouwen en in te richten. Ook dient uw website goed zichtbaar te zijn op een mobiel of tablet, daarom maken wij uw website ontwerp standaard ook responsive, dat wil zeggen dat de website automatisch van indeling veranderd zodat uw website geoptimaliseerd is voor uw mobiel of tablet.  


Bekijk onder aan deze pagina ons ontwerp proces


Ook een website voor wat minder budget!


Uiteraard snappen wij dat niet iedereen het budget heeft voor een compleet custom ontworpen website, dat betekend dat we deze helemaal van a t/m z ontwerpen naar de wensen van de klant. Daarom hebben wij ook voor ontworpen website stijlen die wij kunnen inrichten naar uw smaak en wens voor een kleinere prijs. Deze zijn uiteraard professioneel voor zakelijk en/of prive gebruik.

Over ons ontwerpproces

We zijn trots op het leveren van unieke ontwerpen en 
een klanten portfolio  over heel Nederland

Offerte aanvraag

Kennismaking

Eerst beginnen we met een kennis making om uw en uw bedrijf beter te leren kennen.

Ontwerp fase 1

Framework

Wij beginnen met een framework voor uw website om alle inhoud op de juiste plek te zetten.

Ontwerp fase 2

Ontwerp

Het gemaakte framework toveren wij om tot een mooi ontwerp.

Afronding

Bouw en oplevering

Het gemaakte design bouwen wij om naar uw website, gevuld met tekst en fotos's.

×

Klik hieronder op onze support medewerkers om de chat te starten

× Hoe kunnen we je helpen?