Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam 010 226 11 07
WEBSITE ONTWERP

WEBSITE ONTWERP

Bent u op zoek naar een professioneel website ontwerp? Een website ontwerp waar nagedacht is over het doel en toekomstplannen? Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van websites. Het ontwerp van een website is een specialiteit, naast de gecompliceerde technische bouw van een website heeft u ook te maken met hoe gebruiksvriendelijk uw website is. De complete structuur dient al te worden bepaald in de ontwerp fase voordat de website überhaupt gebouwd kan worden in HTML, PHP en CSS. Dit is de codetaal waar uw website in vorm wordt gegeven. In de ontwerpfase hebben we met u regelmatig contact zodat u uw wensen duidelijk in kaart kunt brengen, deze passen wij dan aan tot dat u tevreden bent met het ontwerp.  

Werkwijze website ontwerp


Eerst brengen we in een gesprek uw wensen in kaart. Vervolgens maken wij voor u een passend website ontwerp. Wanneer we samen tot een akkoord voor de website komen, wordt de website door ons technisch gebouwd en wordt deze online geplaatst en is deze klaar voor gebruik. Tijdens het ontwerp heeft u constant de mogelijkheid om uw wensen op tafel te leggen zodat wij deze direct voor u aan kunnen passen. Wij kunnen uw website inrichten met een CMS, zodat u zelf informatie op uw website kunt plaatsen. Tevens hebben wij de kennis in huis om webshops te bouwen en in te richten. Ook dient uw website goed zichtbaar te zijn op een mobiel of tablet, daarom maken wij uw website ontwerp standaard ook responsive, dat wil zeggen dat de website automatisch van indeling veranderd zodat uw website geoptimaliseerd is voor uw mobiel of tablet.  

Website ontwerp met een CMS


CMS staat voor content management system. Dat wil zeggen dat er achter uw website een Word editor zit waarmee u zonder enige programmeerkennis zelf tekst, foto’s of filmpjes op uw website kunt plaatsen. Het is mogelijk om uw nieuwe website of zelfs uw bestaande website te voorzien van een CMS systeem. Wij als reclamebureau gebruiken zelf ook een CMS om onze website makkelijk te kunnen beheren. Wij maken gebruiken van een opensource CMS genaamd WordPress. U heeft dan een WordPress website die u zelf kunt beheren. U krijgt dan van ons een gratis cursus waarin wij u leren om dit allemaal zelf te doen.  

Zoekmachine optimalisatie voor website ontwerp


Bij het bouwen van uw website wordt er uiteraard rekening gehouden met de optimalisatie van uw website voor Google. Is het voor u van belang goed vindbaar te zijn in Google dan kunnen wij van dvo reclame u goed van dienst zijn. Wij optimaliseren uw website zo dat u een optimalisatie score krijgt van 90% – 100%! Dit doen we door u website technisch en inhoudelijk maximaal te optimaliseren voor de vindbaarheid in Google. Domeinnaam, hosting en email voor website ontwerp Als u bij ons kiest voor een website ontwerp dan helpen wij als u dat wilt met alles daar om heen. Wij regelen samen met u een nieuwe domeinnaam, of kunnen uw bestaande overnemen. Wij koppelen dit dan aan uw eigen hosting (webruimte) waar uw website dan op geplaatst wordt. Bij de hosting kunt u gratis gebruik maken van zoveel email adressen als uw wilt. Wij stellen deze voor u in en helpen om de email in te stellen op uw computer, tablet of telefoon. Heeft u interesse of wilt u meer weten?   Wij adviseren u graag! Neem contact ons met ons reclamebureau in Rotterdam.

Tags: Website ontwerp

Over ons ontwerpproces

We zijn trots op het leveren van unieke ontwerpen en 
een klanten portfolio over heel Nederland

Offerte aanvraag

Kennismaking

Eerst beginnen we met een kennis making om uw en uw bedrijf beter te leren kenen

Ontwerp fase 1

Framework

Het framework is de blauwtekening van uw website, deze laat zien welke informatie waar komt.

Ontwerp fase 2

Ontwerp

Het framework wordt omgetoverd naar een professioneel ontwerp.

Afronding

Bouw en oplevering

Het ontwerp wordt gebouwd naar een live functionerende website met teksten en fotos

8 BALL POOL APK for android

× Hoe kunnen we je helpen?