Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam 010 226 11 07
ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

De beste manier om uw website beter vindbaar te maken in Google is Zoekmachine Optimalisatie of Search Engine Optimalisation (SEO). Ruim 70% van alle bezoekers richting je website komt via Google.


Via tools kunnen wij precies de SEO status van uw website controleren en met die resultaten uw website optimaliseren voor de beste vindbaarheid.
De juiste zoekmachine optimalisatie voor uw website


Vroeger werden er websites gebouwd met puur de functionaliteit om te informeren, tegenwoordig is het heel erg belangrijk dat u via uw website klanten werft. Daarbij is het belangrijkste dat uw toekomstige klanten u weten te vinden! Wij bij dvo reclame maken voor elke website of webshop een uniek Zoekmachine Optimalisatie Plan om zo de beste vindbaarheid in Google te creëren. Zoekmachine optimalisatie is een voortdurend proces, daarom hebben alle klanten bij dvo reclame ook een SEO Abonnement.


Beter gevonden worden door SEO


Wilt u beter gevonden worden? Wilt u meer klanten naar uw website halen? Dat kan! Met de Zoekmachine Optimalisatie Abonnementen van dvo reclame. Wij maken samen met u een plan van aanpak om uw website of webshop beter vindbaar te maken in Google. Voor elke klant, groot of klein is er een plan op maat.


Het verschil in de pakketten zit zich vooral in content building, simpel gezegd het schrijven en maken van teksten zodat er meer informatie op uw website komt, waardoor u beter vindbaar bent. Des de meer onderwerpen u natuurlijk op uw website behandelt des de vaker de kans is dat u omhoog komt in de zoekrsesultaten. Wij zorgen er dan voor met de juiste technische optimalisatie dat u hoger in Google komt.


U kunt SEO ook beter combineren met SEA, dat zijn de betaalde advertenties van Google vroeger Google Adwords genoemd. Hierbij bepaalt u een budget naast de normale optimalisatie die u wilt besteden aan betaalde advetenties in Google.


Heeft u interesse of wilt u meer weten? Wij adviseren u graag! Neem contact ons met ons reclamebureau in Rotterdam.


Hieronder kunt u een keuze maken uit onze SEO Paketten


Tags: Zoekmachine optimalisatie

 

125
Basic

Eigen Google Analytics overzicht Onderhoud Google Search Console Meta tags optimalisatie Woorddichthed optimalisatie Technische optimalisatie

225
Expert

Eigen Google Analytics overzicht Onderhoud Google Search Console Meta tags optimalisatie Woorddichthed optimalisatie Technische optimalisatie Backlink building Content optimalisatie

375
Professional

Alles van expert Meta tags content invulling Keywoorddichtheid en keyphrase introductie Technische optimalisatie Afbeelding alt optimalisatie Unieke seo invulling pagina's Content optimalisatie huidige content Maandelijkse resultaten bepreking

Alle genoemde prijzen hierboven zijn maandelijkse prijzen ex btw op minimale afname van 1 jaar
×

Klik hieronder op onze support medewerkers om de chat te starten

× Hoe kunnen we je helpen?